onsdag, oktober 03, 2007

Sweden-U.S. Entrepreneurial Forum 2007.

ESBRI och Saco Studentråd i samarbete- unikt tillfälle att träffa ledande entreprenörer '


I samarbete med ESBRI kan Saco Studentråd erbjuda sina medlemmar ett unikt tillfälle att möta flera ledande entreprenörer och investerare från USA.Syftet med forumet är att stimulera till tankeutbyte mellan entreprenörer, policymakare, riskkapitalister, studenter och forskare.

• Du möter C.P. Shankar som har byggt upp flera tillväxtföretag, bland annat OnStar som GM köpte upp för ett antal hundra miljoner dollar.

• Du möter Kimberlie Cerrone, affärsängel i Silicon Valley och expert på strategier för att försvara imateriella rättigheter.

• Du möter Tom Kosnik, professor på Stanford med erfarenhet från dussintals start-ups. • Du möter Michael Wood, USAs Ambassadör i Sverige .

• Du möter Statssekreterare Jöran Hägglund, Näringsdepartementet Och många fler...

Forumet arrangeras av: ESBRI, Näringsdepartementet och U.S. Department of Commerce

Huvudpartners är för närvarande: NUTEK och VINNOVA

Partner är för närvarande: Sheraton Stockholm

Mediapartner är för närvarande: Tidningen Entreprenör

Tid: Torsdag 11 oktober, kl 09.00-17.00 (registrering från 08.30, därefter mingel)

Plats: Näringslivets hus, Storgatan 18, StockholmPris: 995 kronor exklusive moms. Då ingår fm/em fika, lunch, dokumentation och mingel med förfriskningar och tilltugg

Du som är medlem i Saco studentråd kan delta utan kostnad på Forumet den 11 oktober och/eller workshops den 12 oktober. Ange att du är medlem i Saco studentråd i samband med din anmälan som måste göras senast den 5 oktober för att gå utan kostnad. Det är dock ett begränsat antal platser så först till kvarn...och anmälda som ej kommer är vi tvungna att fakturera en administrativ avgift.

Detta då det tagit upp plats för någon annan.Den 12 oktober arrangeras workshops på förmiddagen. Mer information om dessa på vår hemsida.Antalet platser är begränsat och anmälan är obligatorisk och bindande.

Bekräftelse skickas inom några dagar efter anmälan. Observera att alla presentationer är på engelska.Missa inte tillfället att höra på en rad intressanta presentationer, delta i diskussionen och knyta många nya kontakter!

Du kan anmäla dig direkt genom att mejla till: swe-us@esbri.se, eller via Esbris hemsida. Ange namn och fakturaadress.Mer information läggs kontinuerligt ut på http://www.esbri.se/sweden-usEller gå till: http://www.esbri.se/sweden-us

Välkommen!

Eva Westerberg, ordförande Saco Studentråd
Magnus Aronsson, VD Esbri

Inga kommentarer: