söndag, november 04, 2007

Sunday evening

Så. Det sista protokollförda styrelsemötet för 2007 är nu avslutat. Det känns lite vemodigt, så enormt härliga människor som sitter i styrelsen, de senaste mötena har hållit högt tempo och hög nivå, och nu är snart året till ända. Nostalgin slår till.

Fantastiskt kul att vara i Gävle också! Bra priser på maten- och god mat hela tiden. Schysst möteslokal på centralstationen och bra boende på Järnvägshotellet. Dessutom superskoj att träffa lite gamla vänner under gårdagskvällen. Jag saknar dem!

Låg och pratade in på småtimmarna med Klara. Något trötta men med stor fantasi diskuterade vi olika avgörande beslut, och åtminstone i natt kändes det som att vi löste både det andra och det andra problemet. I dag inser jag att jag mest var trött och inte riktigt förstår logiken i resonemangen. Om det överhuvudtaget fanns någon.

Är i Söderhamn nu över kvällen/natten, ätit en underbar middag med stora familjen och ska nu ta och slappa i några timmar innan det imorgon bitti är dags att åka ner till Stockholm. Kongresshandlingar sätter inte ihop sig och skickar ut sig själva. Men vilka bra handlingar det är förresten! Arbetet för två veckor sedan på mötet och i helgen har verkligen givit resultat.

Inga kommentarer: