torsdag, juli 24, 2008

Kärlek är som nikotin

Hade lite glömt bort en av de vackraste låtarna som finns.

7 kommentarer:

Mikaela sa...

Eva, du är verkligen en gubbrockare, men jag gillar det!!

Mikaela sa...

plus att det verkliga skälet till att du gillar låten är a-a-aa-aa-aa (Håkan Hellström Känn-ingen-sorg-för-mig-göteborg-skriket) som är i slutet. Fast är Håkan gubbrock??

Dolly sa...

uh. den låten väcker minnen. inga roliga direkt. lyssnade på den låten en hel natt när jag fick veta att han jag var kär i hade haft ett förhållande med min bästa kompis i över en månad bakom min rygg. och jag fick veta det av honom inte henne. fegt av henne! men jaja. det är glömt nu, men jag associerar den låten med det minnet...

Eva Westerberg sa...

Mikaela: Klart jag är! Jg läste i tidningen för några veckor sedan att indiepoppubliken numera är gubbar. Det gör att jag tror att Håkan också är gubbrock, för 2000-talet. Jag menar, de nya gubbarna (och tanterna?) kan ju inte bara börja lyssna på Dire Straits över en natt.

Dolly: Huvva!

Mikaela sa...

Ja, jag är ju också indiegubbe nu i så fall! Men vet du vad; jag är tillräckligt gammal för att ha inhandlat Dire Straits Brothers in arms när jag gick på högstadiet. Så jag kan välja om jag vill ha gammal eller ny gubbrock! Fast jag gillar nog den nya bättre.

Eva Westerberg sa...

Haha!
Bruce Springsteen då? Inget med honom från högstadiet?

Mikaela sa...

Bara greatest hits, men det var nog på gymnasiet tror jag. Men alla gillar väl nånting med Bruce?