måndag, december 11, 2006

Lite bubbel förlänger livet

Har tillbringat helgen på Rosenön i Stockholms skärgård, tillsammans med den nya och den gamla styrelsen. I den gamla styrelsen var alla med förutom Kicki som var och firade sin fars födelsedag och Kristin som föder barn när som helst. Det är jättehäftigt- Kristin och Marcus ska bli föräldrar! Det kom erkännanden om att Kristin inte var den enda av 2006 års centrala delar i SACO Studentråd som ska bli förälder inom kort. Mycket barnaalstrande alltså.

Den nya styrelsen är riktigt grymma. Vi har delat upp arbetet i de klassiska arbetsgrupperna, arbetsmarknadsfrågor, studiesociala frågor, jämlikhet och mångfald, kvalitetsfrågor och internationella frågor. Det känns jäkligt bra allithop.

Förutom all information och all överlämning tänkte vi till så bra när vi planerade att vi faktiskt la in spa-tid på detta möte. En söndagmorgon i bubbelpoolen med utsikt ut över skärgården sätter guldkant på livet.

Imorgon ska jag på mitt första SACO styrelsemöte, följt av julglögg hos SFS . På onsdag är det seminarium, sedan ska jag träffa studenthandläggarna inom federationen. Nästa vecka är det dags för den hemlighetsfulla senaten att träffas....

Inga kommentarer: