lördag, december 05, 2009

Politisk bredd

Jag, Anna Ekström och Gunnar Wetterberg används i dag som ett exempel på vilken schysst politisk bredd Saco har och att det också är en facklig organisation som klarar sig in i framtiden. Detta i en ledare av Anders Rönmark om Transportförbundet och den sparkade KD-aktive.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Bra poäng och analys av Rönnmark från TCO/Journalistförbundet. Jag gillar också Sacos policy och argument. ”Du och andra medlemmar är själva tillräckligt kompetenta att avgöra vilket parti som ni ska rösta på”, motiverar Saco sin partipolitiska obundenhet.

Många Sacomedlemmar byter både block och parti och block mellan valen. Vore skumt att välja "sida" då. Det är ju inte heller bara Sacoiter som gör det. Det är för övrigt kul att läsa din blogg Eva. Stor spännvidd :)

Eva Cooper sa...

Det är ju ett sånt självklart argument! Jag fattar inte hur det kan vara så svårt att se att fackförbund bör syssla med politik och inte partipolitik. Problemet är ju att det inte finns ngt alternativ för dig om du är transportarbetare t ex. Det blir LO eller nada.

Haha tack :)