torsdag, november 27, 2008

Jag fick ett tips...

.. om en spännande tävling!

Skriv om framtidens tv och radio och vinn 20.000kr!

Teracom utvecklar framtidens mediesamhälle och vill nu höra dina tankar, infall och idéer om hur framtidens radio- och TV-samhälle ska se ut. Det är viktigt att mediefrågor fortsätter behålla sin plats i centrum av både debatten och medvetandet. Teracom vill därför uppmuntra och premiera nytänkande och entreprenörskap på landets alla högskolor och universitet.

- Vi vill bli förvånade, upprymda, inspirerade och kanske till och med upprörda över dina idéer och tankar om förändring och utveckling. Säger Christer Fritzon, VD på Teracom.

Missa inte denna chans att vara med och påverka framtiden och samtidigt tjäna lite extra pengar på din kreativitet och dina visioner.
Bidraget ska vara nytänkande, visa på en potentiell affärsnytta och idén skall kunna genomföras i verkligheten. Tre av de inskickade bidragen kommer att premieras. Det bästa belönas med 20 000 kronor och de övriga två får 10 000 kronor vardera. Vinnarna utses av Teracom, Boxer och SVT och bidragen ska lämnas till Teracom senast 30 december 2008. Observera att du måste vara universitets- eller högskolestudent för att delta. Du kan läsa mer om vad som krävs för att vara med på: www.teracom.se/stipendium

Inga kommentarer: