tisdag, oktober 06, 2009

Hur man ligger med feminister

Självfallet har du alltid undrat hur du ska få till det med en feminist.
Eller är du mer av åsikten Har de inte hår under armarna, är folkilskna och skulle i vilket fall som helst sitta hemma och läsa Simone de Beauvoirs samlade dravel med en kopp beskt te och en hink Ben & Jerrys?
Icke, säger Jensen! Precis som hos andra självpåtaget frigida kvinnominoriteter – frikyrkliga, till exempel – finns en utsvulten libido inom varje feminist som fullständigt exploderar när den väl släppts lös.

Du kan nu alltså känna dig trygg i att få en fullständig guide i den gamla blaskan Slitz. Guiden till hur du som man har sex med manshaterskor.

Johanna Nylander konstaterar att "hur man ligger med en mansgris" är något man kan klara av på två meningar, så hon skriver i stället guiden till hur man ligger med en manlig feminist. De där som aldrig sa hora osv.

För även om killen inte vill erkänna det tycker han att dina upppushade tuttar är snyggare än feministtjejens undangömda, och han är attraherad av dina bestämda höga klackar och korta kjol. Glöm bara inte bort att under palestinasjalen är även poppojken en bortskämd medelklassunge som tänder på tuttar och rumpa, och så o-alternativ det bara går.

Inga kommentarer: