söndag, februari 04, 2007

Prestation

Hemkommen nu från det första riktiga styrelsemötet, som har innehållit en massa diskussioner kring förväntningar&farhågor, verksamhetsplaner, remisser och så vidare, besök i riksdagen, som ni ser här nedan så var det även en tur på islandshästar (de är mer levande än man tänkt på!) och så vidare. Helhetsintryck? Det kommer bli ett grymt år, mötet gick bra!

Imorgon är det lunch med KDUs Ella Bohlin, sedan planering med Klara, kurs på kvällen, tisdag är det morgonmöte med Jonas Milton och sedan måste här packas inför flytten på lördag.

En intressant sak, som något slags mantra hos de många just nu, är "du jobbar väl inte ihjäl dig Eva?" Det är av omtanke, och i all välmening, men helt ärligt så sa man inte samma sak till mina två manliga företrädare i den utsträckning som jag får höra det. Anna König Jerlmyr har skrivit bra om det på sin blogg:

Egenskapen att vilja prestera och se resultat är ingen sjukdom. Det är klart att om man mår dåligt av en prestationsinriktad skola eller arbetsplats som ställer höga krav så bör man tänka igenom sin situation. Vi som istället drivs och mår bra av att prestera, sätta målsättningar och arbeta hårt för att nå våra uppsatta mål måste få göra det utan att det ska betraktas som att vi är sjuka.

S-studenter har för övrigt drabbats av en stor förlust, då David valt att inte kandidera till styrelsen. Jag förstår på ett sätt valet, men ändå inte.

Inga kommentarer: